Ştiri site

Ajutor resetare parolă portal

de către Cristi Etegan-

Din cauza faptului că mulți studenți au ajuns deja în anul al treilea și abia acum încearcă să acceseze platforma, sunt necesare anumite explicații despre cum se poate accesa platforma chiar dacă am uitat sau nu am reușit să primim datele de logare atunci când s-a creat contul.

În primul rând, trebuie făcută diferența între portalul pentru cursuri și portalul Evidența Studenților, care sunt entități diferite, cu useri și parole diferite.Pentru portalul pe care vă aflați, ați primit (trebuie verificat în timp util și în SPAM) la momentul respectiv un email cu datele de logare. Adresa de email pe care ați primit datele este cea pe care ați trecut-o în fișa de înscriere. Aceeași adresă este folosită și în portalul Evidența Studenților. Dacă nu o mai știți, o puteți afla din portalul respectiv, încercând să resetați parola:

Așa puteți afla emailul care este folosit atât la Evidența Studenților, cât și la Portalul de cursuri. Dacă nu mai puteți să o accesați fie trimiteți un email la admin.id@feaa.ucv.ro, fie cereți la secretariat să vă fie modificată adresa de email în baza de date.

Odată ce ați aflat adresa de email, puteți să vă recuperați parola din Portalul de cursuri.

Se accesează pagina portalului:


intra la adresa
sau
acceseaza direct pagina de logare


Folosim al doilea camp - cel cu adresa de email pentru resetarea parolei


veti primi un email cu un link pentru resetarea parolei.
Atenție, verificați și în SPAM. Dacă mesajul a ajuns în SPAM, mutați-l de acolo, pentru ca următoarele mesaje să nu mai ajungă acolo.

Succes!

Semnare contracte ID, seriile MG și CIG

de către Cristi Etegan-

În perioada 14 octombrie - 28 octombrie 2019 studenții anilor I, II, III de la specilizarea CIG și MG învățământ la distanță sunt așteptați la secretariatul facultății pentru completarea contractelor anuale de școlarizare aferente anului univ.2019 - 2020.

Teme mai vechi...